Skip to main content

De ideale locatie om te vergaderen

Vergaderen

mogelijkheden voor vergaderen

Naast onze restaurant- en evenementenfaciliteiten biedt Lakehouse Binnenmaas ook een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen.

Of u nu op zoek bent naar een intieme ruimte voor een bestuursvergadering, een conferentie wilt organiseren of een trainingssessie plant, onze professionele en attente service staat garant voor een naadloze ervaring. Onze vergaderzalen zijn voorzien van audiovisuele apparatuur en bieden alle benodigde faciliteiten om uw evenement tot een succes te maken.

Vergaderen

wist uw dat…

Tijdens uw vergadering of trainingssessie kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lunch en dinerkaart. 

Bovendien bieden wij diverse cateringopties, variërend van verfrissende koffiepauzes tot uitgebreide lunch en diner mogelijkheden, zodat u en uw team zich kunnen concentreren op het werk terwijl wij zorgen voor al uw culinaire behoeften.

Lakehouse Binnenmaas is niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten, maar ook een perfecte bestemming voor zakelijke doeleinden. We kijken ernaar uit om u en uw team te verwelkomen voor een productieve en inspirerende vergadering aan de prachtige oevers van de Binnenmaas.